Kezdőlap » Videó Marketing

Videó Marketing

Ez az újfajta kommunikáció!

Egyesíti a különböző marketing stratégiák szinte minden elemét és ezekből egy új egészet alkot. Direkt, gerilla, vírus, marketing és minden kampányhoz, legyen az egyirányú vagy interaktív.  A magyar piacon még mindig 10% alatti a cégek videó skommunikációja. Ez borzasztóan kevés a tőlünk nyugatabbi viszonyokhoz képest (30-40%). Ezt a hátránt fel kell dolgoznia a cégeknek, mert azon kapják majd magukat, hogy nem keresi őket senki, mert vevőiket elhalásszák úgy, hogy itthonról észre sem veszik. Erre fel kell készülnie minden olyan cégnek, aki még mindig kizárólagosan ragaszkodik a jól beváltnak hitt ATL hirdetésekhez. A magyarországi facebook felhasználók száma több, mint 4.000.000 fő. A videós internetezése alkalmas telefonok száma is kb ugyanennyi. A fiatalok már nem használnak asztali gépeket, csak az okos eszközeiket és ezeken többnyire videókat osztanak meg egymással és úgy néz ki hogy ez nem fog csökkenni. Ez a videómarkting…

Van az Ön honlapján fotó?

– Milyen abszurd kérdés, ugye?
Pedig alig pár éve még ez volt a menő a honlapkészítők körében. Ez volt a “tuti kérdés”, amire senki nem mondott nemet. Azóta sokat fejlődött a technika, de a kérdés szinte ugyanaz maradt:

Van az Ön honlapján videó?

Magyarországon a cégek jelentős része még nem él ezzel a lehetőséggel, míg a külföldi konkurencia lassan behozhatatlan előnyre tesz szert, valamint azok a magyar cégek, akik időben eszmélnek és belátják, hogy az internetes videó kommunkáció, nem csak zöldebb, hanem hatékonyabb is, a korábbi hordozóknál.

Válassza Ön is a zöld utat, cége új kommunikációjához!

megrendelem videó market grnbx