Kezdőlap » Google reklám videók » Kampányeszközök készítése
620x350 GDN

Kampányeszközök készítése

A videó marketing elengedhetetlen eszköze, maga a videó. Mára egyértelműen bebizonyosodott, hogy többet nyújt, akár csak 10 másodperc mozgókép, mint a korábbi reklámhordozók bármelyike. Földrajzi, kultúrális és gazdasági határokat lépve át, nagyságrendekkel több emberhez jut el vele, ami nyílvánvaló ismertség és bevételnövekedést eredményez. Mindig stabil adatot szolgáltat, nem fárad el, nem romlik a minősége. Kampányvideóink egyszerűen megfogalmazott információkat juttatnak el a nézőkhöz, így könnyen értelmezhetővé válik az üzenet. Természetesen keresőoptimalizáltuk ezt a videót is, aminke következtében, a megadott kulcsszavakra, a Google kereső első oldalán szerepel.

Sikersztori

A GDN Ingatlan hálózat, 2014-2015 szilveszterét valószínűleg a legnagyobb örömmámorban töltötte, annak biztos tudatában, hogy eléri azokat a független ingatlanirodákat, amelyek már nem bírják a versenyt a nagyok üzletpolitikájával szemben, ugyanakkor nem kívánnak lemondani már meglévő jól felépített kapcsalatrendszerükről. Számukra kínál megoldást a GDN, mi pedig abban segítettünk neki, hogy célcsoportjával könnyebben egymásra találjanak.

Amennyiben hasznosnak találta cikkünket, ami másnak is hasznos lehet,- megtiszteli munkánkat, ha megosztja valamelyik közösségi oldalon. Köszönjük!

About admin

Minden vélemény számít!